Provning 52: Six Classic Malts of Scotland Provning 53: Agitator med Samuel Lindlöf Provning 54: The Glenlivet med Olof Noreus Provning 55: Glen Moray Iain Allan Provning 56 Gammelstilla Per Ottnargård Provning 46: Glenfarclas med Jonas Ekman Provning 47: Ardmore med Magnus Nicklasson Provning 48: Selected Malts med Mikael Westerberg & Patrik Barkevall Provning 49: Elements of Islay med Micke Nilsson Provning 50: Springbank Bernt Sjödin Provning 51: Whisky, fat och karaktär- Carina Mian Provning 40: Årsmöte Provning 41: Ardbeg med Bernt Sjödin Provning 42 Teeling med Johan Strand Provning 43 Gott & blandat med BO Hansson Provning 44 Maltwhisky VM Med Henrik Aflodal Provning 45 Stängda destillerier med Ingvar Rönde Provning 34: Rökig, Octomore Provning 35: Från indiandricka till bourbon Provning 36: Svenska Eldvatten Provning 37: Hunter Laings serie First Edition Provning 38: Aberlour kvällens tema Provning 39: Svenska privatfat Provning 30: Årsmöte med whisky och vin Provning 31: Provning med Carina Mian Provning 32: Grainwhisky Provning 33: Ett farväl till sommaren Provning 24: Glen Dronach Provning 25: Whiskyduell Provning 26: Från Campbeltown till Islay Provning 27: ”The choclate and wine diet” Provning 28: Càrn Mòr, ”Celebration Of The Cask” Provning 29: Duellernas kamp! Provning 18: Årsmöte som avslutades med indiska whiskys Provning 19: Blindtest Provning 20: VM-provning XVIII Provning 21: Svenska leverantörer Provning 22: Fem Springbank och en Longrow Provning 23: Part Nan Angelen Provning 12: En halvblind provning med rökig whisky Provning 13: En vertikal Balvenie Provning 14: Speysides okända pärlor. Provning 15: Destillerier i Highlands. Provning 16: Laphroaig Cáirdeas Provning 17: Trevligt och lärorikt Provning 6: Årsmöte och irländsk whisky Provning 7: Pearls of Speyside, Pernod Ricard provning. Provning 8: SWF-buteljeringar med Anders Norström. Provning 9: Speysideprovning Provning 10: Japanprovning Provning 11: En vertikal Glenrothes Provning 2. Skottlands regioner Provning 3: Amerikansk whisky Provning 4: Vad smakar det - och varför Provning 5: Tema Douglas Laing Provning 1. Världens whisky